- דיני חוזים
- מומחים לדין הזר
- ייפוי כוח מתמשך
- משפט מסחרי
- הדין האמריקאי
- דיני תעופה
- מטבעות דיגיטליים
- אשרות עבודה
- דין סין (China Law)
- דיני עבודה
- תביעות ביטוח ונזקי רכוש
- פלילי
- מקרקעין ונדל"ן
- דיני צרכנות ותיירות
- קניין רוחני
- דיני משפחה
- דיני חברות
- הוצאה לפועל
- רשלנות רפואית
- נזקי גוף ותאונות
- תקשורת ואינטרנט
- מיסים
- תעבורה
- חוקתי ומנהלי
- גישור ובוררויות
- צבא ומשרד הבטחון
- ביטוח לאומי
- תמ"א 38
- פשיטת רגל
- תביעות ייצוגיות
- לשון הרע
- דיני ספורט
- אזרחויות ואשרות
- אזרחות זרה ודרכון זר
- ירושות וצוואות
- נוטריון
החלטה בתיק ע"ע 48804-09-12
|
ע"ע בית דין ארצי לעבודה |
48804-09-12,4886-10-12
9.12.2013 |
|
בפני : אביטל רימון-קפלן |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: עיריית בית שמש עו"ד נועה ברוק |
: אביטל בן ברוך עו"ד בנימין שגיב |
| החלטה | |
1. בפני בקשת המשיב בתיק 48804-09-12 (להלן-המשיב) לעיין מחדש בהודעת העוזר המשפטי מום 3/12/12 אשר התירה למערערת בתיק 48804-09-12 (להלן- המערערת) להגיש סיכומי תגובה מטעמה לערעורו של המשיב בתיק ע"ע 4886-10-12, להורות על ביטולה ולהוציא את סיכומי המערערת בתיק ע"ע 4886-10-12 מתיק בית הדין, שכן לטענת המשיב אלו ניתנו והוגשו בניגוד להודעת בית הדין בדבר הגשת סיכומי הצדדים מיום 20/12/12.
2. עיון בהודעת בית הדין מיום 20/12/12 מעלה כי מלכתחילה נפלה שגגה בהודעה, עת בכותרת לבקשה ננקבו מספרי שני הערעורים שבנדון ואילו בגוף ההודעה היתה התייחסות רק להגשת סיכומים בתיק ע"ע 48804-09-12, במקום לציין בלשון רבים כי "המערערים בשני התיקים יגישו את סיכומיהם...", וכי "המשיבים בשני הערעורים יגישו את סיכומיהם...".
3. המשיב פירש את ההודעה כמתייחסת לשני הערעורים גם יחד ועל כן ביום 11/11/13 הגיש הן את סיכומיו בתגובה לערעור המערערת בתיק ע"ע 48804-09-12 והן את סיכומיו בערעורו שלו בתיק ע"ע 4886-10-12 והכל בהיקף כולל של 10 עמודים.
המערערת לעומת זאת, מלכתחילה הגישה את סיכומיה בערעורה שלה בלבד ורק לקראת הגשת סיכומי התשובה מטעמה בערעורה שלה, הבחינה כי למעשה לשיטתה, לא התאפשר לה להגיש את סיכומיה בתשובה לערעורו של המשיב בתיק ע"ע 4886-10-12, ועל כן עתרה להגשתם.
4. נכונה אני להניח, כי כל צד פירש את הודעת בית הדין מיום 20/12/12 בתום לב כמיטב הבנתו, אך הנכון הוא כי לכל צד בכל אחד מן הערעורים, שמורה הזכות להגיש סיכומיו כמערער וסיכומיו כמשיב בכל אחד מן הערעורים בהיקף שלא יעלה על 10 עמודים.
5. משכך הם פני הדברים, הודעת העוזר במשפטי שהתירה למערערת את האפשרות להגיש סיכומיה כמשיבה בתיק ע"ע 4886-10-12 בהיקף של 10 עמודים, בדין יסודה.
עם זאת לא נעלם מעיני כי המשיב מצדו צמצם את סיכומיו ל-5 עמודי סיכומים הן בערעורו שלו והן בתגובתו לערעורה של המערערת, על יסוד הבנתו את הודעת בית הדין מיום 20/12/12.
6. הואיל ותכלית ההליך היא לאפשר לשני הצדדים להביא לכלל ביטוי את עמדותיהם בהיקף שנקבע לכך, ועל מנת שניתן יהיה לקיים דיון ענייני וממצה בשני הערעורים במועד שנקבע לכך, הדרך הראויה להביא לתיקון התקלה שנפלה, אינה בדרך של הוצאת סיכומי המערערת כמשיבה בתיק ע"ע 4886-10-12, אלא בדרך של מתן הזדמנות שווה למשיב להוסיף על סיכומיו בשני ההליכים, ככל שלא הביא לכלל ביטוי מלא את טענותיו בשל פרשנותו את הודעת בית הדין הנ"ל מיום 20/12/12.
7. אי לכך ולאור כל האמור לעיל, ניתנות ההוראות שלהלן:
המשיב יהיה רשאי להגיש השלמת סיכומים, לסיכומיו כמשיב בתיק ע"ע 48804-09-12, בהיקף של עד 5 עמודים, וזאת עד לא יאוחר מיום 17/12/13.
כמו כן רשאי יהיה המשיב להגיש סיכומי תשובה לסיכומי התגובה של המערערת בערעורו שלו בתיק ע"ע 4886-10-12, וזאת בהיקף של עד 8 עמודים, כאשר במסגרת זו יוכל להתייחס גם לטענתו נשוא הבקשה שבנדון ולפיה המערערת צירפה לסיכומיה ראיה חדשה שלא היתה בפני בית הדין קמא.
ככל שתידרש התייחסות מטעם המערערת (מעבר לסיכומי התשובה מטעמה) להשלמת סיכומי המשיב בתיק ע"ע 48804-09-12, תותר לה תגובה קצרה בעל פה בפתח הדיון שנקבע ליום 24/12/12.
תשומת לב המשיב כי יש להגיש את השלמת הסיכומים ואת סיכומי התשובה ב-5 עותקי נייר.
ניתנה היום, ו' טבת תשע"ד (09 דצמבר 2013) בהעדר הצדדים ותישלח אליהם. התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|
